Inspiratie event Ladies Circle

ladiesZorgen voor een warm en veilig gezin voor jongeren voordat ze het in de maatschappij helemaal zelfstandig moeten redden.
Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Stichting Jongerenopvang Zeeland helpt al jarenlang pleeggezinnen met onder andere zorgen voor verbouwingen in huis, zodat het mogelijk is voor de lange termijn pleegkinderen goed op te vangen.
Daar draaagt Ladies Cricle graag een steentje aan bij. De opbrengst van inspiratie-event LAUGH OUT LOUD op 21 april 2022 komt ten goede aan deze stichting.
En wel in het bijzonder aan een verder te groeien gezinshuis in Axel.  In dit huis kunnen straks in totaal zes jongeren opgroeien naar zelfstandigheid en volwassenheid naast het eigen gezin met vier biologische kinderen. Op dit moment zijn er al drie opvangplaatsen voor langere tijd gevuld. De andere drie plaatsen komen beschikbaar zodra verbouwen klaar is. Na verbouwen zijn er een extra keuken en woonruimte en slaapkamers gecreëerd zodat de jongeren van 18 jaar begeleid oefenen met zelfstandig wonen, waarbij ze terug kunnen vallen en begeleid worden door het gezinshuis. De opbrengst van ons evenement gebruikt de stichting voor aankleding, inrichting, verf, vloeren, verlichting en meubels om de verbouwde woonruimte tot een knusse woning te maken.

De meubels voor de slaapkamers zijn tevens de basis van de uitzet van de jongeren. Deze meubels krijgen ze mee als ze zelfstandig gaan wonen.

Zin in een leuke avond en gelijk een goed doel steunen?  

Wat kun je verwachten tijdens het inspiratie-event?
– Heel veel lachen met cabarettrio Intgeniep, Zeeuwse Sien en een lachcoach
– Welkomstdrankje en hapjes
– Een creatieve workshop
– Een loterij met géweldige prijzen!
– En veel meer!
Meer weten en/of tickets kopen? https://lc51.ladiescircle.nl/actie/ Hopelijk tot dan!